герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Теплий салат з нутом та авокадо

час приготування

1,5 години

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Нут

    50 г

  • Гарбуз

    100 г

  • Авокадо

    1 шт

  • Шпинат

    100 г

  • Часник

    1 зуб.

  • Лимон

    ½ шт

  • Стожар рафінована

    2-3 ст.л.

  • Стожар Premium Select кунжутна

    3 ст.л.

  • Кунжут

    1 ч.л.

  • Сіль, перець

    за смаком

Приготування:

1. Замочуємо нут у холодній воді на 4 години, краще на ніч. Заливаємо водою у співвідношенні 1 до 5, доводимо до кипіння, варимо 10 хв на сильному вогні і далі 30 хв на слабкому. Далі зливаємо воду

2. Гарбуз запікаємо у духовці 20 хв., попередньо змастивши деко рафінованою олією

3. Наливаємо на пательню рафіновану олію і кладемо нут. Прогріваємо 1 хв. Додаємо часник, сік половини лимона, сіль та перець та тримаємо 3-4 хв

4. Запечений гарбуз та авокадо нарізаємо кубиками. На тарілку викладаємо митий шпинат, гарбуз, а потім нут і авокадо

5. Додаємо кунжут та заправляємо Стожар Premium Select кунжутною. Смачного!