герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Млинці з полуницею та ожиновим соусом

час приготування

50 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Борошно

    160-170 г

  • Яйце

    1 шт

  • Молоко (краще рослинне)

    200 мл

  • Стожар рафінована

    2-3 ст.л.

  • Сіль

    за смаком

  • Цукор

    3 ст.л.

  • Свіжа полуниця

    100 г

  • Ожина

    200 г

  • Крохмаль

    1 ч.л.

  • Цукрова пудра

    1 ч.л.

Приготування:

1. З'єднати яйце, молоко та олію Стожар рафіновану (2 ст.л). Додати борошно, цукор (1 ст.л) і сіль. Змішати у блендері до однорідності. Консистенція має нагадувати рідку сметану. Якщо тісто виходить густим — додати води

2. Обсмажити млинці на рафінованій олії Стожар

3. В цей час в невеликій каструлі варити ожину разом з цукром (2 ст.л) до невеликого загустіння. Додати крохмаль і варити ще 2-5 хв

4. Готові млинці скласти конусами, прикрасити шматочками полуниці та посипати цукровою пудрою

5. Подавати разом з ожиновим соусом. Смачного!