Мексиканське тако зі свининою, свіжими овочами та сальсою
40 хвилин
3 порції
Інгредієнти:
3 порції
-
Лаваш для тако
3 шт
-
Свинина
300 г
-
Перець болгарський
1 шт
-
Цибуля біла
1 шт
-
Стожар соняшниково-оливковий мікс
2-3 ст.л.
-
Кунжут
1 ч.л.
-
Сіль, перець
за смаком
-
Томати
2 шт
-
Перець пекучий
1 шт
-
Стожар Premium Select лляна
2 ст. л.
-
Часник
1 зуб.
-
Пір'я зеленої цибулі
1 шт
-
Лимон
½ шт
Приготування:
1. Свинину порізати на маленькі квадратні шматочки. Смажити на Стожар соняшниково-оливковий мікс. За 5 хв. до готовності додати нарізаний перець, за 2 хв — цибулю. Перемішати та додати сіль та перець
2. Для приготування сальси томат кинути на 2 хв. в окріп, потім помістити на 10-20 сек. у холодну воду. Зняти шкірку з томатів, вирізати ущільнення. Томати, цибулю та перець порізати дрібними кубиками
3. До сальси додати розчавлений та подрібнений часник, сік половини лимону, пір'я зеленої цибулі, сіль та перець. Заправити Стожар Premium Select лляною
4. На тако викласти свинину з овочами. Подавати разом із сальсою. Смачного!