герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Мексиканське тако зі свининою, свіжими овочами та сальсою

час приготування

40 хвилин

Порції

3 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

3 порції

  • Лаваш для тако

    3 шт

  • Свинина

    300 г

  • Перець болгарський

    1 шт

  • Цибуля біла

    1 шт

  • Стожар соняшниково-оливковий мікс

    2-3 ст.л.

  • Кунжут

    1 ч.л.

  • Сіль, перець

    за смаком

  • Томати

    2 шт

  • Перець пекучий

    1 шт

  • Стожар лляна

    2 ст. л.

  • Часник

    1 зуб.

  • Пір'я зеленої цибулі

    1 шт

  • Лимон

    ½ шт

Приготування:

1. Свинину порізати на маленькі квадратні шматочки. Смажити на Стожар соняшниково-оливковий мікс. За 5 хв. до готовності додати нарізаний перець, за 2 хв — цибулю. Перемішати та додати сіль та перець

2. Для приготування сальси томат кинути на 2 хв. в окріп, потім помістити на 10-20 сек. у холодну воду. Зняти шкірку з томатів, вирізати ущільнення. Томати, цибулю та перець порізати дрібними кубиками

3. До сальси додати розчавлений та подрібнений часник, сік половини лимону, пір'я зеленої цибулі, сіль та перець. Заправити Стожар лляною

4. На тако викласти свинину з овочами. Подавати разом із сальсою. Смачного!