Курка з овочами стір-фрай
30 хвилин
2 порції
Інгредієнти:
2 порції
-
Куряче філе
1 шт
-
Перець болгарський великий (червоний чи жовтий)
1 шт
-
Стручкова квасоля
100 г
-
Морква
50 г
-
Зелена цибуля
1 шт
-
Кунжут
1 ч.л.
-
Стожар соняшниково-оливковий мікс
3 ст.л.
-
Соєвий соус
10 г
-
Стожар Premium Select гарбузова
1-2 ч.л.
-
Лимон
50 г
-
Сіль, перець
за смаком
Приготування:
1. Підготувати всі необхідні інгредієнти. Філе порізати тонкими шматочками. Всі овочі, окрім стручкової квасолі, нарізати соломкою. Стручкову квасолю порізати навпіл
2. Обсмажити куряче філе на олії Стожар соняшниково-оливковий мікс (1 ст.л.) до готовності. Додати сіль та перець
3. На сильно розігріту пательню налити Стожар соняшниково-оливковий мікс (1 ст.л.). Розігріти її та обсмажити всі овочі на сильному вогні протягом 2 хв
4. До овочів додати куряче філе, соєвий соус та готувати ще 1 хв
5. Зняти з плити. Овочі заправити гарбузовою олією Стожар. Смачного!