герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Гаспачо

час приготування

6 хвилин

Порції

1 порція

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

1 порція

  • Томати

    2 шт


  • Солодкий перець

    1 шт


  • Часник

    3 зубчики

  • М’ята

    2-3 гілочки

  • Петрушка

    2 гілочки

  • Половина перцю чилі

  • Олія FUSION СУМІШ ПЕРЦІВ

    2 ст. л.


  • Бальзамічний оцет

    2 ст. л.


  • Сіль і чорний молотий перець

    за смаком


Приготування:

1) Візьміть 2 томати, зробіть на них 2 хрестоподібних надрізи і опустіть в окріп на 1-2 хвилини.

2) Обережно зніміть із томатів тонку шкірку. 


3) Наріжте перець і томати, взявши по 2 гілочки м'яти й петрушки. 


4) Покладіть перець, томати, гілочки петрушки й м'яти у блендер, додавши 3 зубчика часника та половинку перцю чилі.


5) До суміші додайте перець і сіль за смаком, а також 2 ст. л. олії FUSION СУМІШ ПЕРЦІВ
.

6) Перед подачею супу, охолодіть його і на кілька годин поставте в холодильник. При подачі додайте в суп 2 ст. л. бальзамічного оцту.