герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Локшина з базиліковим соусом (песто)

час приготування

20 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Локшина з твердих сортів пшениці (можна взяти яєчну)

    70-100 г

  • Томати чері

    100 г

  • Пармезан

    50 г

  • Кедрові горішки

    50 г

  • Базилік

    200 г

  • Часник

    3 зуб.

  • Лимон

    ½ шт

  • Стожар конопляна

    4 ст.л.

  • Стожар лляна

    1 ст.л.

  • Сіль, перець

    за смаком

Приготування:

1. Готуємо соус: подрібнюємо у блендері горішки, часник, базилік, сіль та перець. В останню чергу додаємо сік лимону та Стожар конопляну

2. Відварюємо локшину за рецептом. Коли буде готова, заправляємо Стожар соняшниково-оливковим міксом, додаємо сіль

3. Локшину викладаємо на тарілку. Прикрашаємо половинками томатів чері, посипаємо пармезаном та горішками

4. Подаємо локшину з базиліковим соусом. Смачного!