герб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб маслагерб масла
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf
leaf

Гарбузовий суп з базиліком

час приготування

20 хвилин

Порції

2 порції

смотреть видео

Інгредієнти:

Порції

2 порції

  • Гарбуз

    200 г

  • Вершки 30%

    60 г

  • Вода

    400-450 мл

  • Базилік

    10 г

  • Гарбузове насіння

    5-7 г

  • Куркума

    1 ч.л.

  • Сушена паприка шматочками

    ½ ч.л.

  • Стожар Premium Select гарбузова

    1-2 ч.л.

  • Сіль, перець

    за смаком

Приготування:

1. Порізати гарбуз на невеликі шматочки та відварити у воді до готовності (приблизно 15 хв)

2. Додати куркуму, сіль, перець, накрити кришкою та витримати на вогні ще 1 хв

3. Збити блендером до однорідної маси, додати вершки. Довести до кипіння та одразу вимкнути

4. Перелити у посуд, додати паприку, гарбузову олію Стожар та посипати насінням. Смачного!