100%
високоолеїнова
СТОЖАР PROFI ВИСОКООЛЕЇНОВА — це український продукт, який вдосконалює процес смаження та полегшує роботу шеф-кухарів. Стане в пригоді професійним шефам, які працюють зі спеціальними кухонними приладами та з великим обсягом страв.

Прилади:
- Фритюрниці
- Чебуречниці
- Грилі
- Поверхні для смаження
- Котли для плову
- Промислові сковорідки та інше
Переваги
-
температура
смаження -
гіперстійка
до окислення -
вміст олеїнової
кислоти -
високий вміст
омега 9 -
тривалий строк
придатності -
природний
антиоксидант
ІДЕАЛЬНИЙ
ІНГРЕДІЄНТ
ІНГРЕДІЄНТ
-
стейки різного
ступеня обсмаження -
креветки -
картопля фрі -
заморожені овочі -
цибулеві кільця -
курячі крильця -
м’ясні кульки -
нагетси -
пончики -
чебуреки
-
Фритюрну олію можна використовувати вдвічі довше. Наприклад, картоплю фрі можна обсмажувати в СТОЖАР PROFI HIGH OLEIC протягом 7 днів без втрати якості продукту. -
На відміну від звичайної олії, СТОЖАР PROFI HIGH OLEIC витримує нагрівання до 255 °C (температура димлення 255 °C). -
Однією з унікальних особливостей СТОЖАР PROFI HIGH OLEIC є те, що її можна використовувати довше, навіть при зміні кольору на більш темний, адже при цьому вона залишається придатною для смаження.
